This is What an Extreme Gap Year is About

[javascript protected email address]
+27 (0)83 737 2892
Wi Wij Zijn

De Warriors Academy is opgericht in 2004 door Rudi en Rene Viljoen en is gevestigd in het hart van de Magoebaskloof bergen in de noordelijke Limpopo provincie van Zuid Afrika. De Warriors Academy biedt een ‘once in a lifetime’- ervaring aan alle deelnemers in ons tussenjaar-programma of in onze multi-activity instructeur training of in onze zakelijke programma's. 


Ons team heeft een grote passie voor de ontwikkeling van mensen. Dit is iets dat zichtbaar en herkenbaar is in elk lid van ons team en in al onze programma's. 


Het Warriors Academy tussenjaar-programma is gecreëerd om jongvolwassenen te begeleiden en voor te bereiden op wat het leven voor ze in petto heeft. Wij helpen ze met het vergroten van hun emotionele intelligentie, of zoals wij het noemen ‘emotionele fitness’ , en we faciliteren de groei hun zelfvertrouwen en hun geloof in hun eigen talenten. 
Al onze programma's, inclusief ons avontuurlijke tussenjaar, zijn ontworpen rondom ervaringsleren en hebben een focus op met avontuur gevulde activiteiten, persoonlijke mentoring en coaching. 


Deze verschillende programma's helpen deelnemers met het ontdekken van wie ze zijn, het verkennen van hun mogelijkheden en het creëren van het leven dat ze zelf willen leiden. We streven ernaar om elke deelnemer in ons programma de vaardigheden en het zelfvertrouwen te geven die nodig zijn om de kapitein van hun eigen schip te zijn. 

Gap Year Programs Image
Alles Magazine Logo Image
Smit Garrun Logo Image
Safcol Logo Image
RAID Logo Image
Modjadji First Aid Logo Image
Accredited Gap Year Association Logo Image
Letaba Wireless Networks Logo Image
ISASA Logo Image
Comensa Logo Image
Best Gap Year Program 2020 Logo Image
Best Gap Year Program 2019 Logo Image
Best Gap Year Program 2018 Logo Image
WhiteWater Training Logo Image