Our Adventure Gap Year Programs Will Take You to Greater Heights!

[javascript protected email address]
+27 (0)83 737 2892
Het Warriors Team

Ons team bestaat uit gecertificeerde en gediplomeerde professionals die gepassioneerd zijn voor de groei en ontwikkeling van alle deelnemers van onze tussenjaar-programma’s, multi-activiteiten avontuur instructeurs training, en zakelijke workshops. Wij delen onze passie voor het leven met alle Warriors, vooral degene die op zoek zijn naar hun eigen persoonlijke groei. 

Rudi Viljoen
Eigenaar
+27 (0)82 802 0880
[javascript protected email address]

Rudi studeerde spiritualiteit, metafysica, hypnose, NLP, EFT en performance coaching. Zijn overtuiging is dat we ons eigen lot bepalen door ons inzicht kennis dat we in staat zijn onze angsten te overkomen en onze ware potentie te realiseren, door ons grenzeloze vermogen en onszelf te begrijpen. Rudi begeleidt de Warriors op hun reis van zelf-ontdekking, waardoor ze veilig kunnen ervaren wie ze echt zijn en hoe wonderlijk elk individu werkelijk is. 

Rowena Viljoen
Programmadirecteur
+27 (0)83 737 2892
[javascript protected email address]

Rowena maakt sinds 2007 deel uit van dit buitengewone team en is de Warriors Academy Programmadirecteur. Ze is extreem gepassioneerd door de groei en ontwikkeling van jongvolwassenen en bloeit op als ze hen coacht en steunt om de beste versies van zichzelf te worden, mentaal, fysiek en emotioneel. Rowena neemt deze rol met trots op zich en heeft het haar missie gemaakt om te garanderen dat het Warriors Academy Tussenjaar Programma niet alleen gerund wordt met precisie en compassie, maar dat het wereldwijd het beste mogelijke tussenjaar programma is. Ze is een diepzinnige leider die ervan geniet haar liefde voor de buitenwereld en avontuur met anderen te delen. 

René Viljoen
Opleidingsdirecteur
+27 (0)82 802 082
[javascript protected email address]

René is gespecialiseerd in de natuurlijke processen van gezondheid en welzijn. Haar passies zijn het bereiken van een totaal welzijn met behulp van lichaam, geest en ziel. Haar opbeurende persoonlijkheid, gecombineerd met haar liefde, maakt haar een liefhebbend en zorgzame moeder voor iedereen. René’s focus is op het bereiken van een gebalanceerd en volledig leven, zo natuurlijk mogelijk. René assisteert de Warriors mentaal, emotioneel en fysiek, door middel van haar beoefening van QEC en TRE. René is ook de gids bij het verkennen van verschillende culturen en het begrijpen van de eigen seksualiteit. 

Tumi Matlou
Marketing

Tumi’s ambitie is om de beste te zijn in haar vakgebieden, heeft tot verschillende prestaties geleid. Haar passie voor marketing heeft haar ertoe gebracht ervoor te zorgen dat Warriors een indrukwekkend merk is en goed vertegenwoordig is. Ze voegt “Kleur” aan het team toe en zoals het beroemde citaat zegt: “Dynamiet komt in kleine verpakkingen.” 

Ruan Viljoen
Avontuur Specialist
[javascript protected email address]

Ruan is een natuurlijke leider die houdt van een uitdaging. Hij streeft altijd naar perfectie en gelooft dat alles wat de moeite waard is om te doen, de moeite waard is om goed te doen. Hij motiveert en ontwikkeld leiders, leert hen krachtige levensprincipes en produceert extreem gefocuste en energieke jongvolwassenen, door middel van avontuur en extreme sporten. Ruan is de ultieme Warrior, er is geen uitdaging die hij niet aan zal gaan en overwinnen zal. Hij is gefocust op veiligheid in alle activiteiten waar hij de Warriors mee naar toe neemt, begeleidt ze in het overwinnen van hun angsten op een veilige manier en geeft ze de vrijheid om te bereiken wat ze zelf onmogelijk achten. Hij bouwt aan hun zelfvertrouwen en ontwikkelt hun zelfrespect, wat hen naar een hoger niveau brengt. Ruan gelooft dat zijn grootste kracht is om een goed voorbeeld zijn in alle aspecten van het leven . 

Renske Hagg
Senior Begeleider
[javascript protected email address]

Renskes energie brengt je in beweging. Ze sloot zich in 2013 bij de Warriors familie aan en haar passie voor het leven is aanstekelijk. Ze heeft een honger voor avontuur en gelooft dat “als ik er op uitga, dan groei ik.” Haar diepe en respectvolle liefde voor natuur maakt haar een betrouwbare leider in de bush. Ze is altijd in beweging en maakt van elke beproeving een onvergetelijk avontuur. Als deel van het Warriors team is Renske achter de schermen altijd bezig met onderzoeken, upgraden en ontwikkelen. 

Francois Van Schalkwyk
Begeleider
[javascript protected email address]

Francois is een brok energie! Een man op reis naar zijn dromen; die onderweg overal stopt om mensen te helpen die dat nodig hebben. Francois is een grappenmaker met de geest van een kind. Hij is een natuurliefhebber en een nog grotere dierenliefhebber. Iedereen rond Francois begrijpt en ziet zijn passie voor het buitenleven. Hij is altijd “one of the guys.” 

Brad Askew
Begeleider

Brad startte als begeleider bij de Warriors Academy in 2021 nadat hij zijn twee jaar MAI programma afrondde. Brads enthousiasme voor avontuur en totale energie voor het leven is aanstekelijk en is zichtbaar in alles wat hij doet. Brad is dol op rotsklimmen en duiken en is gepassioneerd door natuurbescherming. Hij ondersteunt onze Warriors met al hun uitdagingen en streeft er altijd naar om anderen te helpen en aan te moedigen, wat slechts één van de redenen is dat we zo blij zijn hem inons team te hebben. 

Matthew Wilkinson
Begeleider

Matt startte als begeleider hier bij de Warriors Academy in 2021 nadat hij zijn twee jaar MAI programma afrondde. Matts passie voor het buitenleven en zijn analytisch denken, maken hem een aanwinst voor het team. Hij staat altijd klaar om de Warriors te pushen en te motiveren in al hun activiteiten. Matt is ook onze lokale mountainbike guru en je zult hem vaak de Warriors zien assisteren met hun mountain bikes. Matt verbetert zichzelf continu en stimuleert en ondersteunt de Warriors om hetzelfde te doen. Zijn leergierige karakter en passie maken hem een sterk en waardevol lid van het Warriors team! 

Dirk Heuff
Ambassadeur: Europa

Dirk is een trotse Nederlander en vader van 3 Warriors en heeft deelgenomen en geassisteerd in meerdere Warriors activiteiten. Deze ervaring was zo positief voor hem dat hij het regelmatig deelt met iedereen die maar wil luisteren. Hij is een ware Warriors ambassadeur. 


Dirk’s werk als business coach is erop gericht om mensen uit alle lagen van de samenleving in staat te stellen zich te ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf, of dat nu in het bedrijfsleven, in sport of in hun persoonlijk leven is. Met een liefdevolle glimlach daagt hij uit en confronteert hij terwijl hij heel gericht naar je verhaal luistert. 


Dirk is internationaal rugbyscheidsrechter geweest (over mensen managen gesproken...) en geniet van het koken van de Franse keuken met een glas wijn erbij. Zijn liefde voor Zuid-Afrika vindt zijn oorsprong in 1997 tijdens zijn huwelijksreis. Sindsdien heeft hij meerdere trips gemaakt, altijd inclusief rugby, braai, hippo’s en bier. 

Alles Magazine Logo Image
Smit Garrun Logo Image
Safcol Logo Image
RAID Logo Image
Modjadji First Aid Logo Image
Accredited Gap Year Association Logo Image
Letaba Wireless Networks Logo Image
ISASA Logo Image
Comensa Logo Image
Best Gap Year Program 2020 Logo Image
Best Gap Year Program 2019 Logo Image
Best Gap Year Program 2018 Logo Image
WhiteWater Training Logo Image